Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Artikel 34 vragen

Raadsleden kunnen schriftelijk vragen stellen aan het college van Burgemeester en wethouders (B&W). Deze vragen worden 'Artikel 34 vragen' genoemd. Binnen 20 dagen moet B&W deze vragen schriftelijk beantwoorden.

Beantwoording Artikel 34 vragen

De gemeenteraad komt periodiek bijeen. De gemeente Vlissingen heeft commissievergaderingen (Ruimte en Algemeen & Sociaal) en een raadsvergadering. In de raadsvergadering staat de beantwoording van de Artikel 34 vragen op de agenda.
Tijdens de raadsvergadering kunnen de raadsleden nog een korte toelichting geven op hun vragen en om een nadere verduidelijking vragen aan het college op de gegeven antwoorden. Als een raadslid uitgebreid in wil gaan op de beantwoording van de Artikel 34 vragen, kan hij/zij gebruik maken van het zogenaamde 'agenderingsrecht'. Het agendapunt wordt dan later nog een keer uitgebreid besproken in een andere vergadering.

Overzicht vragen en antwoorden

In het op deze pagina gepresenteerde overzicht, ziet u de gestelde vragen van de laatste 3 maanden. Een aantal hiervan is beantwoord, een aantal nog niet. Dit overzicht wordt elke week bijgewerkt. Eerder ingediende vragen kunt u opvragen bij de Griffie via e-mail griffie@Vlissingen.nl.

Toegankelijkheid

Als u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neemt u dan contact op met de gemeente via e-mail griffie@vlissingen.nl.

Als de downloadmogelijkheid niet zichtbaar is

Als u via uw mobiele telefoon of tablet/Ipad de bijgevoegde documenten bekijkt, dan kan het voorkomen dat u niet gelijk de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid in beeld krijgt. Dit zijn de meest rechtse kolommen van de tabel. 

  • Is dit het geval op uw mobiele telefoon, dan raden wij u aan om op de betreffende pagina een keertje van rechts naar links te vegen ('swipen'). U ziet dan de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid verschijnen;
  • Is dit het geval op uw tablet/Ipad, dan ziet u onderaan de downloadtabel een (licht)grijze schuifbalk verschijnen. Als u deze naar rechts schuift, dan ziet u de 'Download' en 'Lees voor' mogelijkheid verschijnen.
Downloads
Titel Type Download Lees voor
06._SGP_VVD_-_Parkeren_in_het_centrum Download Lees voor
07._POV_-_Vragen_nav_brief_huishoudelijke_hulp Download Lees voor
11._PSR_-_Verbod_zonder_handhaving_Visvlietstraat Download Lees voor
14._SGP_-_Mogelijk_sluiten_SEH_door_advies_NZA Download Lees voor
15._SP_Compensatie_energierekening_800_euro Download Lees voor
16._CU_Oorlog_in_Oekraïne Download Lees voor
17._50PLUS_Afhandeling_aanvragen_exploitatievergunningen Download Lees voor
18._SGP_Postuum_blijvende_erkenning_kapiteins_De_Schutterij Download Lees voor
19._POV_Energietoeslag_voor_ouderen Download Lees voor
20._PSR_-_Hekgolven Download Lees voor
21._SGP_-_Voetpad_langs_Nieuwe_Zuidbeekseweg Download Lees voor
22._LPV_-_TechniekFabriek Download Lees voor
23._FVD_-_Nieuwbouw_Tweemaster_-_Kameleon Download Lees voor

Jaaroverzicht

Downloads
Titel Type Download Lees voor
Overzicht_artikel_34_vragen_2020 Download Lees voor
Overzicht_artikel34_vragen_2021 Download Lees voor
Overzicht_art.34_vragen_2022 Download Lees voor