Een raadslid uitnodigen?

Gepubliceerd op 1 november 2018
Raadsvergadering
Raadsvergadering in het stadhuis

Wilt u graag een raadslid of de hele gemeenteraad uitnodigen voor het bijwonen van uw activiteit, opening, jubileum of vergadering? Dat is mogelijk. Als u een uitnodiging verstuurt naar een raadslid of de hele gemeenteraad, geeft u dan in ieder geval de volgende gegevens door:

• Om wat voor evenement het gaat en de locatie;
  • De datum inclusief het tijdstip waarop het raadslid wordt verwacht;
  • Omschrijf wat u van het raadslid verwacht. Gaat het alleen om bijwonen van een activiteit of bijvoorbeeld ook een korte speech?
  • Uw contactgegevens voor eventuele vragen of opmerkingen.

Uitnodigen

U kunt raadsleden of de hele gemeenteraad direct benaderen. Ook kunt u de uitnodiging versturen naar de griffie via griffie@vlissingen.nl. De griffie heeft zicht op de vergaderschema’s en kan u aan de hand daarvan wellicht snel verder helpen.
Donderdagavond is de vaste vergaderavond van de raad. Persoonlijke agenda’s van raadsleden worden niet bijgehouden door de griffie. Daarvoor moet u navraag doen bij de raadsleden zelf.

Verstuur uw uitnodiging op tijd

Veel raadsleden doen het raadswerk naast hun gewone baan. Dit betekent dat zij niet op elke uitnodiging in kunnen gaan, hoe graag ze dat ook zouden willen. Daarom is het handig als u uw uitnodiging op tijd verstuurt.