Raadscolumn 14 februari 2018, Hans de Lange - SP

Gepubliceerd op 13 februari 2018
Hans de Lange

Aan de knoppen

Hoe was het met Oud & Nieuw in de gemeente Vlissingen in vergelijking met het jaar ervoor? De SP heeft van de zomer veel contact gehad met de bewoners van onder andere het Middengebied (Bloemenbuurt en dergelijke). Inloopavonden met bewoners en door acties in samenwerking met politie / brandweer / ROAD en Gemeentebestuur. De ook door de SP voorgestelde maatregelen zijn een succes gebleken. Wij als SP-fractie in de gemeenteraad waren dan ook heel blij dat het voor onze burgers rustig is gebleven! Op naar het volgende Oudjaarsfeest.

Belang

Het is dan ook van het grootste belang dat de SP ook gedurende de komende 4 jaar weer aan de knoppen van het gemeentebestuur zit. Dat kan echter natuurlijk alleen als we weer de steun krijgen van onze bevolking uit de hele gemeente. Uw steun was 4 jaar geleden al overweldigend, met als resultaat dat we met 4 SP’ers in de raad kwamen en één wethouder (Sem Stroosnijder) in het college. Daarom alvast deze (vroege) oproep om 21 maart uw stem weer te geven aan de SP.

Hans de Lange, raadslid SP
E-mail: lhasa1230@zeelandnet.nl