Raadscolumn 1 augustus 2018, Linda Kooger - PSR

Gepubliceerd op 31 juli 2018
Linda Kooger

Politiek leuk?

Ja, als nieuw raadslid is mij meerdere keren gevraagd wat ik leuk vind aan de politiek. "Het gaat ergens over" is dan mijn antwoord. Het is de diversiteit aan onderwerpen die mij boeit. Binnen het Europese-, Nederlandse-, provinciale- en gemeente- wetten/regels/beleid.
Complex ja, want het raakt mensen! Als gemeenteraadslid mag je meebeslissen over wat er gebeurt in de stad en in de dorpen. Erg interessant hoe dit in de praktijk uitpakt, ik ga dan ook graag zelf naar buiten om te kijken hoe iets er bij staat. Ik heb mijn oren en ogen open voor wat er speelt in de gemeente. Ik ben benieuwd wat u vindt.

Tot ziens?!

De gemeenteraadsvergaderingen zijn openbaar, ik nodig u van harte uit om te komen kijken, luisteren en/of inspreken (inspreken is mogelijk na aanmelding vooraf). De vergaderdata staan op de website van de gemeente Vlissingen, hier staan ook de documenten waar de vergadering over gaat. Tot ziens?!

Raadslid Linda Kooger, PSR
E-mail: lindakooger@hotmail.com