Raadscolumn 31 oktober 2018, Angélique Duijndam - Lijst Duijndam

Gepubliceerd op 30 oktober 2018
Angélique Duijndam

Beste lezers,

Voor de komende adviesraad heb ik vragen gesteld over de leerlingenaantallen, maar ook over het passend onderwijs en hoe deze vorm wordt gegeven. Vlissingse kinderen zijn de toekomst. We gaan hier als gemeente actief aandacht aan geven, door jongeren wegwijs te maken in de politiek en de regels eromheen goed uit te voeren.
Als gemeenteraad gaan wij hier ook controle op houden, samen met u. Gelukkig weten mensen mij en mijn collega’s te vinden en kunnen we het coalitieprogramma samen uitvoeren.

Samen

Samen, daar sta ik echt achter. Ik ben van mening dat de oppositie- en coalitiepartijen in de raad gezamenlijk de beste stappen nemen. Leefbare wijken, een leefbaar en gezond centrum en een prachtige recreatie om Vlissingen toeristisch gebied te laten zijn. Waar we allemaal trots op kunnen zijn … en dan zijn onderwijs en kinderen voor mij een allergrootst goed, waarmee we de beste stappen vooruit moeten zetten.

Raadslid Angélique Duijndam, Lijst Duijndam
E-mail: Businessanddreams@live.nl