Raadscolumn 5 december 2018, Frances Oreel - PvdA

Gepubliceerd op 4 december 2018
Raadslid Frances Oreel
Frances Oreel

Neemt Vlissingen de burgers serieus ...

Vanwege de financiële situatie van de gemeente Vlissingen komt er niet veel terecht van het coalitieakkoord, met als titel: 'Samen zijn we Vlissingen'. Samen wil zeggen dat er wederkerig wordt geïnvesteerd in samenwerken!
Het was behoorlijk schrikken toen de Vlissingse wethouder Zorg recent uitsprak, dat er op Walcheren niet samengewerkt kan worden binnen Porthos omdat andere gemeenten het laten afweten. En vervolgens stelt de wethouder, nú willen wij niet meer! Wat zijn eigenlijk de consequenties voor de mensen die afhankelijk zijn van goede zorg? En wat zijn de financiële gevolgen?

Samen

Samen kunnen we veel meer, maar het lijkt erop dat we steeds minder samen kunnen en willen doen! Is er op deze manier wel sprake van burgerparticipatie? De stad is tenslotte van ons allemaal. Wij willen graag samen de toekomst tegemoet gaan, andere en betere keuzes maken, voor hetzelfde geld.
Vragen? Neem contact met mij op.

Frances Oreel, raadslid PvdA
E-mail: Baboe55@zeelandnet.nl