Raadscolumn 6 februari 2019, Josephine Elliott - D66

Gepubliceerd op 5 februari 2019
Josephine Elliott

Kies voor de Toekomst

De Internationale Dag van het Geluk is elk jaar op 20 maart. En in Nederland kunt u dan weer kiezen voor de toekomst die u wilt. Wilt u een toekomst met een transparante, democratische en slagvaardige overheid? Wilt u meer samenwerking en invloed op het beleid? Wilt u meer groen en betere bereikbaarheid? Hebt u hart voor cultuur? Daar staat D66 voor!

Samenwerken

Ook voor Vlissingen zijn de verkiezingen van de Provinciale Staten belangrijk. Er komen meer en meer taken naar de gemeente. Die kunnen we alleen uitvoeren door in de regio samen te werken. Klimaat houdt niet op bij de gemeentegrens. Goede bereikbaarheid is nodig voor Vlissingen!
De provincie maakt werk van regionale en grensoverschrijdende samenwerking, stimuleert cultuur- en klimaatbeleid in de gemeente en de provincie is mede verantwoordelijk voor onze bereikbaarheid en veiligheid. Ga daarom stemmen op de Dag van het Geluk! Kies voor de Toekomst: D66.

Raadslid Josephine Elliott, D66
E-mail: elliott.hilverdink@gmail.com