Raadscolumn 10 april 2018, Sjaak Rijkse - SP

Gepubliceerd op 9 april 2019
Sjaak Rijkse

Verbeter

Op 20 maart waren er 2 verkiezingen, die voor Provinciale Staten en die voor het waterschap. We hebben nogal wat klachten gekregen van burgers, dat zij geen stempas hadden ontvangen. En ondanks dat zij veelvuldig contact met de gemeente hierover hadden, hebben zij hun stem niet uit kunnen brengen. Een hoogst kwalijke zaak. Dat moet beter.

Kan beter

Op de Boulevard staan nu al weer een hele tijd borden met de tekst "Brit is back". De vraag die nu bij veel mensen leeft is: "Is dit alles?" Want er gebeurd verder niets, er is nog geen spa de grond ingegaan. Dat kan beter.

Is beter

Schaarste op de arbeidsmarkt is nu eens niet het gebrek aan werk, maar het gebrek aan menskracht. Hierdoor komen mensen uit andere streken naar Zeeland. Aan slechte arbeidsomstandigheden kunnen we als gemeente niet veel doen, maar we kunnen ze als gemeente wel een menswaardige leefomgeving bieden. Dat is beter.

Raadslid Sjaak Rijkse, SP
E-mail sjaak.rijkse@kpnmail.nl