Gemeenteraad bezocht op 4 juli 2019 Bedrijventerrein Souburg II

Gepubliceerd op 5 juli 2019
Bezoek gemeenteraad Bedrijventerrein Souburg II

Langs de A58 verschijnen langzamerhand de contouren van de nieuwe entree van Vlissingen. Op 4 juli bracht een groep raadsleden een bezoek aan het bouwterrein op Bedrijventerrein Souburg II.
Vanaf de grote zandhoop bovenop de Poortersweg waar de grote rotonde moet komen, is er goed zicht op het uitgestrekte terrein. U kunt al zien waar de wegen gaan lopen en de fietstunnel is goed te herkennen. Bij een tunnel denkt iedereen aan graven, maar hier bouwen we de tunnel gewoon vanaf de grond op. De aannemer legt de weg naar de rotonde er daarna overheen.

Werk in uitvoering

Voordat het zover is, is er nog veel werk te verzetten. Als het werk aan de nieuwe entree, de ontsluitingsroute voor de Michel Adriaanszoon de Ruyterkazerne en het nieuwe bedrijventerrein volgens planning verloopt is het voor de jaarwisseling afgerond.