Raadscolumn 2 oktober 2019, Ruud Kleefman - POV

Gepubliceerd op 1 oktober 2019
Ruud Kleefman

Doemdenken

Al ruim 50 jaar voorspellen doemdenkers allerlei klimaatrampen en al 50 jaar is geen enkele van die voorspelde rampen uitgekomen. Geen enkele. Nul.
Nu die krankzinnige miljardenverslindende CO2-hoax enigszins naar de achtergrond is geraakt, hebben de klimaatalarmisten plots weer iets nieuws gevonden; stikstof. Ze bedoelen natuurlijk stikstofverbindingen, met stikstof zelf (78% van onze atmosfeer) is niets mis. In werkelijkheid nemen stikstof emissies alleen maar af. Volgens de feiten dan. In de echte wereld. Met serieuze en bovenal onafhankelijke natuurwetenschap heeft deze gekte inmiddels niets meer te maken.

Klimaatstresstest

En het gaat maar door. Wie of wat is volgens u trouwens enger; dat klimaatspijbelmeisje zelf of de volwassenen die met haar dwepen? Nu ik het toch over doemdenken heb. Uw gemeente hield onlangs een heuse volledig feitenvrije en politiek correcte klimaatstresstest, dus Vlissingen is goed voorbereid. Ik weet alleen nog niet waarop.

Raadslid Ruud Kleefman, POV Perspectief op Vlissingen
E-mail: ruudkleefman@povlissingen.nl