De Rekenkamer Kapelle, Vlissingen en Middelburg zoekt een nieuw lid

Gepubliceerd op 1 november 2019
Logo Rekenkamer

In verband met het vertrek van een van de leden, is de Rekenkamer Kapelle, Vlissingen en Middelburg op zoek naar een nieuw lid.

Taken Rekenkamer

De gemeentelijke Rekenkamer doet kritisch onderzoek naar de prestaties van de gemeente op diverse terreinen. Dat doen ze voor de 3 gemeenteraden. Leden van de Rekenkamer kunnen worden ingezet voor het uitvoeren of begeleiden van onderzoek in deze 3 gemeenten.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op de website www.rekenkamerkvm.nl. U kunt ook contact opnemen met de heer ir. S.M. Hoven van de Rekenkamer. Bereikbaar via e-mail hoven@rekenkamerkvm.nl of telefoonnummer (06) 81 10 52 08.

Reactietermijn en gesprekken

Sollicitaties met curriculum vitae kunt u tot en met 16 november 2019 per e-mail zenden aan hoven@rekenkamerkvm.nl, onder vermelding van vacaturenummer '1RKL'.
De selectiegesprekken vinden op 6 december 2019 plaats op het gemeentehuis van Vlissingen.