Raadscolumn 20 mei 2020, Angélique Duijndam - Lijst Duijndam

Gepubliceerd op 19 mei 2020
Angélique Duijndam

Communicatie

In deze periode waarbij contact veelal op afstand wordt beleefd, is juist communicatie van levensbelang. Hoe communiceert de overheid, de gemeente, u, jij en ik?
Er is veel miscommunicatie, veel ruis op de lijn naar elkaar toe. En toch als u, als jij, als ik luister naar de ander ontdek je dat naast woorden ook een wereld van daden spreekt.

Creativiteit

Kijk maar naar de creativiteit van ondernemers om hun klanten te bereiken, de creativiteit van vrijwilligers om toch wat voor de gemeenschap te betekenen. Naar de spontane ideeën van mensen onderling om elkaar te vinden, te ontmoeten en bij te staan.
Lijst Duijndam is meer dan trots op eenieder. Hoe we ondanks alle misverstanden, regels die op meerdere wijzen worden gelezen, dan wel gehandhaafd of uitgevoerd worden. Ondanks alle beperkingen die ons belemmeren om Zeeuw te zijn, de wereld tonen hoe groot wij als Vlissingen zijn! Stay Safe, Save Us!

Raadslid Angélique Duijndam, Lijst Duijndam
E-mail: Businessanddreams@live.nl