Raadscolumn 22 juli 2020, Henk Jansen - 50PLUS

Gepubliceerd op 21 juli 2020
Henk Jansen

We zijn er altijd voor iedereen, ook al zijn we met pensioen

Wat gaan we na de zomer doen? Voor 50PLUS blijft het belangrijk dat senioren weer een stem krijgen naast andere doelgroepen! Het lijkt wel als je werkzame leven achter de rug is, je gelijk vergeten wordt en blijkbaar niet belangrijk genoeg meer bent.
Ouderen of senioren boven 65 jaar zijn toch 25% van het huidige inwonersaantal van Vlissingen in 2019, dat lijkt ons een duidelijke reden om rekening te houden met deze doelgroep.

Vlissings seniorenplatform

Onlangs is het Vlissings seniorenplatform (VSP = een samenwerkingsverband van ouderenorganisaties) opgericht. De VSP wil zich gaan bezighouden met allerlei zaken in de gemeente en daarmee de behartiging van de ouderen.
50PLUS gaat na het zomerreces aan de slag met de hondenbelasting, ouderenbeleid, vuurwerk, sociaal domein enzovoorts. We hopen met u dat de corona-beperkingen verminderd of klaar zijn.
Goede vakantie gewenst voor alle Vlissingers.

Raadslid Henk Jansen, 50PLUS
E-mail: hwjansen@zeelandnet.nl