Raadscolumn 9 juni 2021, Coen Bertijn - CDA

Gepubliceerd op 8 juni 2021
Coen Bertijn

Politiek? Niks voor mij!

Politiek, zo dacht ik ooit in een cynische bui, is voor mensen met een groot ego en een slecht huwelijk. Niks voor mij dus.

Toeval

Bij toeval rolde ik een paar jaar later toch de gemeentepolitiek in. Al snel concludeerde ik dat ik te negatief was geweest.
Alle raadsleden bleken bezig om Vlissingen mooier, beter en leefbaarder te maken. In het besef dat je er samen uit moet komen. Geen egotrippers dus en zeker geen vergadertijgers, die elke mogelijkheid aangrijpen om niet thuis te hoeven zijn.

Werken aan het Vlissingen van de toekomst

Misschien denkt u over politiek zoals ik er ooit over dacht. Ik hoop dat ik dat beeld enigszins heb kunnen bijstellen. Mogelijk denkt u nu zelfs wel: misschien is de politiek toch wel iets voor mij.
Neem gerust contact met mij op. Ik leg u graag persoonlijk uit hoe leuk het is om te werken aan het Vlissingen van de toekomst.

Raadslid Coen Bertijn, Fractievoorzitter CDA
E-mail: coenbertijn@gmail.com