Raadscolumn 7 september 2021, John Dooms, LPV

John Dooms

Zijn wij klaar?

Beste inwoners,

Doet de Lokale Partij Vlissingen weer mee met de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022?

Sinds de vorige verkiezingen in 2018 is de tijd voorbij gevlogen. Een turbulente tijd want ondanks dat, zoals het er nu naar uitziet, grofweg 2 jaren gedomineerd worden door de coronapandemie heeft de gemeente zich desondanks enorm ontwikkeld. En als we de balans opmaken over wat er tot stand is gekomen van het coalitieakkoord kan de LPV samen met u constateren dat het meeste gerealiseerd is. Zijn we dan klaar? Nee hoor, tenminste tot de uitslag van de verkiezingen gaan we door met dit akkoord want er is geen tijd te verliezen. Er is veel werk verzet maar er moet nog meer werk verzet worden en dan kom ik op de gestelde vraag in de aanhef; het antwoord is een volmondig JA!!!!

Maar  wéér samen met u, dus heeft u ideeën, plannen, suggesties etc. Laat het weten.

John Dooms
Fractievoorzitter LPV