Raadscolumn, 10 januari 2022, Josephine Elliott-Hilverdink, D66

Gepubliceerd op 10 januari 2022
Josephine Elliott

Hart voor Vlissingen!

Het gaat steeds beter met Vlissingen! Toen ik in 2010 in de gemeenteraad kwam was de situatie in Vlissingen heel anders. Er was veel leegstand, een bestuurscrisis, we maakten ons zorgen over de enorme schuldenberg. Inmiddels is de toekomst voor onze inwoners en ondernemers veel rooskleuriger. Er is stevig bezuinigd, maar er is ook ruimte voor investeringen. Het Scheldekwartier, Souburg, binnenstad en boulevard zijn aangepakt. Mensen steken zelf de handen uit de mouwen en er is meer vertrouwen.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik met D66 heb bereikt voor Vlissingen. D66 kiest voor vernieuwing, ik wil graag doorgaan op de ingezette politieke koers. Daarom sluit ik me vanaf maart 2022 aan bij dé Lokale Partij Vlissingen, waarmee ik al die tijd veel heb samengewerkt zowel in de coalitie als in de constructieve oppositie. Met uw steun zal ik mijn waarden, kennis en ervaring blijven inzetten, met hart voor Vlissingen.

Josephine Elliott-Hilverdink
Fractievoorzitter D66