Raadscolumn, 4 januari 2022, Coen van Dalen, ChristenUnie

Gepubliceerd op 4 januari 2022
Foto van fractievoorzitter Coen van Dalen

Stoppen en doorstart.

Ik zit in mijn laatste (4de) termijn als raadslid in de gemeenteraad voor de ChristenUnie. Ik kijk met dankbaarheid terug op de afgelopen termijnen.
Dank aan de CU (de limiet in de CU is drie termijnen zitting in de raad).

Graag blijf ik mijn ervaring inzetten als raadslid voor de Gemeente Vlissingen Oost-Souburg en Ritthem. Vanaf maart 2022 neem ik deel aan de Dé Lokale partij Vlissingen. Een partij waar ik als CU al jaren mee samen werk, o.a. vier jaar in de coalitie.
Dank aan de trouwe kiezers die al die jaren mij hun stem hebben gegeven. Graag blijf ik mij de komende raadsperiode weer inzetten voor u, door uw stem.
Inzetten van uit mijn normen en waarde, betrokkenheid, zorg en passie voor de burgers en onze mooie gemeente. Ook de komende periode zullen dit weer de uitgangspunten zijn om dienstbaar te zijn als volksvertegenwoordiger.

Coen van Dalen
Fractievoorzitter ChristenUnie