Raadscolumn 28 december 2017, Pim Kraan - POV

Gepubliceerd op 28 december 2017
Pim Kraan

Verkiezingen

In maart 2018 wordt er een nieuwe gemeenteraad gekozen. Een groot aantal partijen dingt dan naar uw stem. Oude, bekende partijen en nieuwe partijen. Voor ons als raadslid is het een spannende tijd: wie komt er terug, wie vertrekt vrijwillig uit de raad of wie wordt weggestemd. Ik hoop dat u gaat stemmen. En ik hoop dat u rekening houdt met wat u belangrijk vindt voor deze gemeente bij uw keuze. Want als u stemt voor de mensen waarvan u vindt dat die u het beste kunnen vertegenwoordigen, dan komt er een raad die de Vlissingse bevolking vertegenwoordigt. Een raad die een afspiegeling is van onze samenleving, een raad die het beste doet voor Vlissingen, Souburg en Ritthem!
Met dat vooruitzicht wenst ik u, namens de POV en haar leden een voorspoedig 2018 toe!

Raadslid Pim Kraan, POV
Tel. (06) 53 26 50 16, e-mail: pimkraansr@gmail.com