Raadscolumn 17 januari 2018, Els Verhage - GroenLinks

Gepubliceerd op 16 januari 2018
Els Verhage

Goede voornemens

Op 21 maart vieren we het feest van de democratie. Dan kiezen we een nieuwe gemeenteraad. Belangrijk? Ja!"‘Neem u voor dit jaar niet aan de kant te blijven staan, maar uw stem te laten horen"’, zeg ik tegen mijn stadgenoten die de politiek maar niks vinden.
We hebben een gemeenteraad nodig die ook uw mening vertegenwoordigt. Hoe? Kies een kandidaat waar u vertrouwen in heeft en die u kunt aanspreken als het moet. Zo heeft ook u invloed. Daar wordt de gemeenteraad sterker van en wij allemaal beter. Want in de komende jaren komt het aan op échte veranderingen. Er liggen zoveel kansen! Stel dat Vlissingen in 2018 de hoogste opkomst van het land heeft, wat zou dat fantastisch zijn! Dan kunnen we iedereen laten zien dat het ons menens is. Een opsteker om er met elkaar echt voor te gaan!

Raadslid Els Verhage, GroenLinks
E-mail elsgroenlinks@zeelandnet.nl