Raadscolumn 28 februari 2018, Alex Achterhuis - PSR

Gepubliceerd op 27 februari 2018
Alex Achterhuis

Wij zijn er klaar voor

Het Oranjeplein heeft eindelijk haar oversteekplaats gekregen. Het bedrijventerrein Souburg II wordt ontwikkeld. Het Dorpshuis in Ritthem is behouden. De Burgemeester Stemerdinglaan ligt er mooi bij. Er loopt weer een wijkagent(e) rond in Oost-Souburg. Kortom, er is de afgelopen 4 jaar weer veel gebeurd in Oost-Souburg. Maar ook in Vlissingen wordt er hard gewerkt. Grote delen van het Scheldekwartier komen in ontwikkeling. Er is veel belangstelling voor de nieuwe wijk Claverveld.

Verkiezingen

Als PSR zijn we blij dat we aan al deze projecten, en nog veel meer, hebben mogen bijdragen. Binnenkort zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen, dan bent u aan zet en moet u met alle tegenstrijdige berichten op de social media uw keuze maken.
Een niet geringe opgave, want wat is waar en wat is fake nieuws? Ondanks de opsomming hierboven moet er nog veel gebeuren in de komende jaren. Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

Raadslid Alex Achterhuis, fractievoorzitter PSR
Tel. (06) 10 75 36 82, e-mail Alex.psr@me.com