Raadscolumn 14 maart 2018, Dina Verbrugge-Wormgoor - D66

Gepubliceerd op 13 maart 2018
Dina Verbrugge-Wormgoor

Afscheid en op naar een nieuw begin

Het is een bewogen periode geweest. Het gemeentebestuur heeft moeilijke besluiten moeten nemen om de gemeente uit een diep financieel gat te trekken.
Gelukkig was het ook een periode van nieuwe ontwikkelingen. Bijvoorbeeld in het Scheldekwartier, de binnen- en buitenhavens en ook de binnenstad begint weer op te leven met nieuwe winkels en horeca.

Bewogen periode

Bewogen ook voor mij persoonlijk. In deze periode beviel ik van ons 2e kindje, gevolgd door een postnatale depressie. Na een lange periode waarin ik hier op eigen kracht uit probeerde te komen, heb ik vorig jaar april mijn raadswerkzaamheden tijdelijk neergelegd, om mij volledig te richten op mijn herstel. Gelukkig ben ik er met goede begeleiding weer uitgekomen!
Toch heeft het mij doen besluiten om voor nu afscheid te nemen van de politiek. Op 21 maart nemen we dus afscheid van de huidige gemeenteraad. Vergeet niet dat u met uw stem richting kunt geven aan de toekomst van onze gemeente!

Raadslid Dina Verbrugge-Wormgoor, Fractievoorzitter D66
Tel. (06) 24 80 70 15, e-mail dinaverbrugge.d66@gmail.com