Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeenteraad Vlissingen

Raadscolumn 7 maart 2018, Wim Hirdes - LPV

Gepubliceerd op 6 maart 2018
Wim Hirdes
Wim Hirdes

De Politieke feiten 2014-2018

Het huidige college heeft in de periode 2014-2018 gezorgd voor een verantwoordelijk financieel beleid en het creëren van meer werkgelegenheid voor de stad Vlissingen door het binnenhalen van nieuwe bedrijven.
De open stadsruimte in de Vlissingse binnenstad krijgt een opwaardering met nieuwe winkels en appartementen. De Vlissingse straten en riolen van de verschillende woonwijken zijn totaal vernieuwd, binnenkort wordt er begonnen met de nieuwe kade en brug in de Dokhaven en nieuwe woonwijken op het oude Scheldeterrein noord. Voor sport en cultuur worden er driftig naar goede oplossingen gezocht en het Nollebos wordt voor de toekomst behouden. Vlissingen is volop in beweging.

Dank voor uw vertrouwen

Jammer dat sommige partijen via complottheorieën en nepnieuws (fake news) met plak en knipwerk en verspreiden van onjuiste Nollebosfoto’s, proberen uw geloofwaardigheid te beïnvloeden. Laat u niet beïnvloeden en kies voor Vlissingen: LPV lijst 1. Ik ga op 27 maart de Vlissingse politiek verlaten. Mijn dank voor uw vertrouwen.  

Raadslid Wim Hirdes, LPV
Tel. (06) 15 23 71 63, e-mail pwhirdes@zeelandnet.nl