Raadscolumn 11 april 2018, Albert van der Giessen - VVD

Gepubliceerd op 10 april 2018
Albert van der Giessen

Beste lezer,

Ze zeggen wel eens, elke stem telt. En dat dit zo is, werd duidelijk bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De VVD werd de derde partij in Vlissingen, maar kwam 20 stemmen tekort voor een derde zetel. Namens de VVD wil ik u bedanken voor uw stem en het vertrouwen.

Democratie

Democratie is in veel landen niet vanzelfsprekend. Daar mogen we best eens bij stilstaan. Democratie is een bestuursvorm die ons elke dag maximale vrijheid en medezeggenschap geeft. We kunnen op vele manieren onze mening geven en invloed uitoefenen.
Het in stand houden van de democratie is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Bezoek eens een gemeenteraadsvergadering, leg contact met het gemeenteraadslid waarop u heeft gestemd of maak een afspraak met de fractie van uw partij. Het contact tussen kiezers en gekozenen is zuurstof voor de democratie. U kunt de informatie over de gemeenteraad vinden op de website van de gemeente.

Raadslid Albert van der Giessen, fractievoorzitter VVD
E-mail: albertvandergiessen@gmail.com