Raadscolumn 18 april 2018, Angélique Duijndam - PvdA

Gepubliceerd op 17 april 2018
Angélique Duijndam

Bedankt

Frances Oreel en ik bedanken alle mensen die op de Partij van de Arbeid hebben gestemd tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. Wij tweeën willen ons de komende 4 jaren ten volle inzetten voor Vlissingen, Oost-Souburg en Ritthem.
Wij hopen met andere fracties in de gemeenteraad vruchtbaar samen te kunnen werken, maar willen ook met bewoners in gesprek. Door helder te communiceren en te luisteren kunnen wij wellicht goede ideeën omzetten in beleid. Samen werken en samen in actie komen vinden wij belangrijk. Wat ons betreft staat de A van PvdA niet alleen voor Arbeid, maar ook voor Actie. Samen met u.

Bruisend

Leefbaarheid, onderwijs, natuurbeheer, armoedebestrijding, toerisme, zorg, sport en cultuur zijn onderwerpen die ons na aan het hart liggen. Met hetzelfde geld willen wij met betere voorstellen komen, zodat ook dit gedeelte van Zeeland weer bruisend kan worden. U hoort van ons en wij horen graag van u!

Raadslid Angélique Duijndam, PvdA
E-mail: Businessanddreams@live.nl