Raadscolumn 4 april 2018, Albert Vader - PSR

Gepubliceerd op 3 april 2018
Albert Vader

Bedankt!

Zo net na de verkiezingen ben ik naast echtgenoot, vader en opa ook ineens demissionair wethouder, raadslid en informateur. Je zou kunnen zeggen "het zijn verwarrende tijden". Maar eerlijk gezegd vind ik het wel leuk. Het gewone werk gaat bovendien gewoon door, zoals bijvoorbeeld het bijwonen van de sluitingsceremonie van de Marinekazerne Vlissingen. De oude kazerne maakt plaats voor de nieuwe Michiel Adriaanszoon de Ruijterkazerne.

Nieuwe coalitie

Toch springt op dit moment het vormen van een nieuwe coalitie er natuurlijk bovenuit. Geen 'verwarrende', maar wel een spannende tijd. Vlissingen staat als gemeente immers voor forse opgaven. De schouders eronder!
Net zoals het campagneteam van de Partij Souburg-Ritthem deed in de aanloop naar de verkiezingen. Met als resultaat: de grootste partij van Vlissingen! Grote dank aan al onze kiezers voor hun vertrouwen! De PSR zal zich uiteraard de komende raadsperiode weer voor de volle honderd procent inzetten voor Souburg, Ritthem en Vlissingen.

Raadslid Albert Vader, PSR
E-mail: avader@vlissingen.nl