Raadscolumn 04 juli 2018, John Dooms - LPV

Gepubliceerd op 3 juli 2018
John Dooms

"Samen zijn we Vlissingen"

In maart jl. heeft de kiezer gesproken en zijn de onderhandelaars aan het werk gegaan. Gezien de verkiezingsuitslag geen sinecure; de PSR en de LPV die samen 10 zetels hebben en de overige partijen met 1 of 2 zetels. Vastberaden is door de PSR en de LPV een coalitie gevormd die geestdriftig aan de slag gaat om Vlissingen, Oost- en West-Souburg en Ritthem verder te ontwikkelen.

Coalitieakkoord

Wat de coalitiepartijen voor ogen stond, was een coalitieakkoord te schrijven waarin veel ruimte was voor de hele gemeenteraad, burgers en bedrijven om daar eveneens invulling aan te geven. Bovendien is het aantal programma’s teruggebracht naar 4. Deze vermindering maakt dat de financiën voor de Gemeenteraad inzichtelijker worden.
En die inspanningen van de coalitie hebben geleid tot een prima akkoord. De LPV en ikzelf zijn tevreden met het resultaat. Dus we gaan voor en met u aan de slag!!!

Raadslid John Dooms, LPV
E-mail: johndooms@zeelandnet.nl