Raadscolumn 18 juli 2018, Kris van Wezel - 50PLUS

Gepubliceerd op 17 juli 2018
Kris van Wezel

Samenwerken

NĂ¹ 50PLUS in de gemeenteraad! 50PLUS de 4de Vlissingse partij! Maar dat schept ook verplichtingen. We moeten ons nu gaan waarmaken. En dat werd meteen duidelijk toen we gevraagd werden deel te nemen in de coalitie van PSR, LPV, GL, SP en dus ook 50PLUS! We hebben meegewerkt aan het coalitieakkoord 'Samen zijn we Vlissingen'! Een mooi akkoord met veel intenties.
Met name springt er uit dat we het samen met u willen doen: burgerparticipatie met samen- en inspraak. En we gaan voor beter en gratis openbaar busvervoer voor minder-draagkrachtigen. We gaan voor behoud van De Piek, MuZEEum, festivals en we willen ook voorkomen dat er meer bebouwing komt in Nollebos-Westduinpark.

Broodnodige aandacht

En dwars door alle beleid houden we de broodnodige aandacht voor de ouderen in onze stad! Nu met Henk Jansen, de opvolger van Rens Reijnierse, de 50PLUS-wethouder. Want wat goed is voor oud, is goed voor jong!!

Raadslid Kris van Wezel, 50PLUS
E-mail: krisvanwezel@zeelandnet.nl