Raadscolumn 22 augustus 2018, Henk Jansen - 50PLUS

Gepubliceerd op 21 augustus 2018
Henk Jansen

Coalitie en Oppositie

Coalitie, het samenwerkingsverband van de gemeenteraad en college. U als burger heeft ons gekozen en de grootste partijen hebben het samenwerkingsverband uitgeplozen. Het is duidelijk dat er veel moet gebeuren en dat moeten we met z’n allen willen als volksvertegenwoordiging. Soms botst het met de oppositie en soms is er gewoon samenwerking, omdat dát het beste is voor Vlissingen. Wat beiden gemeen hebben is de zorg voor Vlissingen op een zo goed mogelijke manier uit te voeren en te controleren.

Samen

Oppositie en coalitie houden beiden van Vlissingen. Wij gaan onze beloften "Ouderen een stem geven, gratis openbaar vervoer voor minder draagkrachtigen, duurzame seniorenwoningen, cultuur en festivals, en….het Nollenbos = geen bebouwing" waarmaken.
Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren als raadslid en voor u een klankbord te zijn. 'Samen zijn we Vlissingen' is het credo van de coalitie, en dat geldt zeker ook voor mij. U hoort van ons! Ik hoor graag wat uw wensen/klachten zijn, samen lossen we ze op!

Raadslid Henk Jansen, 50PLUS
E-mail: hwjansen@zeelandnet.nl