Raadscolumn 12 december 2018, Geoffrey Sips - LPV

Gepubliceerd op 11 december 2018
Geoffrey Sips

Vlissingen, Binnenstad aan zee 2022

Zo heet de conceptvisie die tot 11 januari 2019 ter inzage ligt en is te downloaden via de website Vlissingen.nl. Deze visie is gemaakt door een groep ondernemers en inwoners. Een mooi initiatief en wij willen de betrokkenen dan ook bedanken voor hun inzet.

Visie

De Lokale Partij Vlissingen is blij dat er aandacht is voor de binnenstad en dat er een duidelijke visie (in concept) ligt, waar wij mee aan de slag kunnen. We beloofden namelijk in ons verkiezingsprogramma: "LPV gaat werken aan een booming binnenstad met een eigen profiel op winkel- en horecagebied". Dat gebeurt nu dus ook. We hopen dat deze visie, na de input van de inwoners en belanghebbenden, aan de gemeenteraad wordt voorgelegd zodat we snel aan de slag kunnen. Onze (binnen)stad verdient het namelijk.
Wilt u meer info over de Lokale Partij Vlissingen? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Raadslid Geoffrey Sips, LPV
E-mail: geoffreysips@gmail.com