Raadscolumn 20 maart 2019, Rijnco-Jan Suurmond - PSR

Gepubliceerd op 19 maart 2019
Rijnco-Jan Suurmond

Verkiezingen

Een jaar na de gemeenteraadsverkiezingen zijn op 20 maart 2019 verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschap. De Partij Souburg-Ritthem werd in maart 2018 met uw steun de grootste partij in onze gemeente. Dat is een mooi resultaat en geeft veel verantwoordelijkheden.

Inzet

Als fractie zetten wij ons in voor Ritthem, Souburg en Vlissingen. Kijk vooral welke lokale onderwerpen in de verkiezingsprogramma’s van de partijen staan. Ordening van de openbare ruimte, toerisme en recreatie, openbaar vervoer en de provinciale waterhuishouding.

Visie en overtuiging

Naast de diversiteit van aan de provincie opgelegde taken, kan de provincie ook zelf bepalen welke zaken zij wil aanpakken. De kracht van de regio mag u bepalen op woensdag 20 maart 2019. Kies lokaal voor Staten en Waterschap!
U de kiezer, wil duidelijke visies en overtuigingen. Overtuigingen die op de eerste plaats rekening houden met woon- werk- en leefomgeving. De eigen wijk, het eigen dorp, de eigen stad, onze eigen provincie.

Raadslid Rijnco-Jan Suurmond, Partij Souburg Ritthem
E-mail: rjsuurmond@zeelandnet.nl