Ga naar de inhoud Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Logo van Gemeente Vlissingen

Raadscolumn 27 maart 2019, Ruud Kleefman - POV

Gepubliceerd op 26 maart 2019
Ruud Kleefman
Ruud Kleefman

Groene Gekte

Tijdens het kijken naar klimaatmarsen moest ik onwillekeurig denken aan de uitspraak van Richard Lindzen, emeritus hoogleraar aan Harvard. Hij zei dat "een ongeloofwaardige speculatie, ondersteund door vals bewijsmateriaal en continue herhaald, politiek correcte kennis is geworden."

Klimaatverandering

Volledig feitenvrij en politiek correct willen deelnemers dat klimaat, milieu en dus de wereld gered moet worden. CO2 is vervuiling! Hilarisch was de RTL-verslaggever die tijdens de Klimaattop in Krakow beweerde het gas zelfs te kunnen ruiken. CO2 is reukloos ... 'Klimaat gaat voor Milieu'. Kennelijk neemt men de verdwaalde walvissen en duizenden dode vogels door windmolens en kostbare landbouwgronden vol zware-metalen-lekkende-zonnepanelen voor lief.
Klimaatverandering is van alle tijden. Helaas weigert de aarde momenteel hardnekkig om op te warmen. De zeespiegel stijgt inderdaad. Met 1,9 milimeter per jaar, dus geen meters. U heeft nog alle tijd voor een rustgevende strandwandeling in Vlissingen. Amersfoort aan Zee laat nog wel een tijdje op zich wachten ... 

Raadslid Ruud Kleefman, POV Perspectief op Vlissingen
E-mail: ruudkleefman@povlissingen.nl