Raadscolumn 22 mei 2019, Coen van Dalen - CU

Gepubliceerd op 21 mei 2019
Coen van Dalen

Activiteiten, veiligheid en handhaving

We zien om ons heen in Vlissingen veel bouwactiviteiten en we horen van veel plannen. Langzaam gaan we in de richting waar we moeten zijn. Dat is positief, maar we zijn er nog niet. Het is nog steeds aanpakken geblazen en een zware financiĆ«le belasting voor de burgers. De kraan staat weer op zijn plaats. Prachtig, maar er hangt wel een prijskaartje aan en de gemeente (dus de burgers) moet toch weer opdraaien voor de kosten.

Zomerseizoen

Het zomerseizoen komt eraan, het zal weer druk worden op de boulevard en in de stad. Veel activiteiten. Goed voor de economie van Vlissingen. Maar college graag handhaving van de regels, foutparkeren bij Michiel de Ruyter en op het Bellamypark. Overlast op de Boulevard.
De ChristenUnie heeft een plan om de veiligheid op de boulevard voor bewoners, personeel van de bedrijven te verbeteren. En de aantrekkelijkheid van de Boulevard te vergroten. U gaat het horen.

Raadslid Coen van Dalen, ChristenUnie
E-mail: raadslid.cvandalen@gmail.com