Raadscolumn 12 juni 2019, Frances Oreel - PvdA

Gepubliceerd op 11 juni 2019
Raadslid Frances Oreel
Frances Oreel

Het belangrijkste moment om te veranderen …

We gaan niet mopperen om te mopperen. Maar ondanks de financiële situatie in Vlissingen kunnen er betere keuzes gemaakt worden.
De gemeente moet haar zorgplicht en vastgesteld beleid uitvoeren. De gemeente past onvoldoende maatwerk toe. Mondige burgers maken bezwaar en dan blijkt dat mensen toch in het gelijk worden gesteld. Wij vinden dat de gemeente meer maatwerk moet toepassen om tot een goede beoordeling te komen. Dat voorkomt een hoop ellende. Om maar niet te spreken over het geld dat beter ingezet kan worden.

Oproep

We maken ons zorgen om de mensen die niet voor zichzelf op kunnen komen! Daarom een oproep: meldt u bij mij!
De Kadernota is het belangrijkste moment binnen het politieke jaar om te veranderen. Op 20 juni aanstaande wordt de Kadernota besproken in de commissievergadering. Wij willen samen de toekomst tegemoet gaan, andere en betere keuzes maken, voor hetzelfde geld. Vragen? Neem contact met mij op.

Frances Oreel, raadslid PvdA
E-mail: Baboe55@zeelandnet.nl