Raadscolumn 19 juni 2019, Geoffrey Sips - LPV

Gepubliceerd op 18 juni 2019
Geoffrey Sips

Politiek ver van de inwoners?

Dat horen we regelmatig als opmerking en daarom deze uitnodiging van de Lokale Partij Vlissingen. Wij steken veel tijd in het uitleggen wat we precies doen als raadslid. We bloggen, vloggen, Facebooken, Instagrammen en Twitteren erop los. En toch horen we nog regelmatig de opmerking dat de politiek ver van de inwoners af staat. Daar gaan we iets aan doen. We komen naar u toe!

Persoonlijk bezoek

De eerste 10 reacties van inwoners uit de gemeente Vlissingen die wij ontvangen (op alle mogelijke manieren), gaan wij persoonlijk bezoeken. We komen naar u toe (waar u maar wilt). We nemen dan de tijd (een uurtje) om uw vragen te beantwoorden en uw mening over ons en Vlissingen te horen. Of waar u het graag over wilt hebben. Wanneer? U mag het zeggen, maar tijdens de vakantie kunnen we op het strand liggen.
Nog even op een rij:

• Instagram: lokale_partij_vlissingen;