Raadscolumn 23 oktober 2019, Sjaak Vermeulen - PSR

Gepubliceerd op 22 oktober 2019
Sjaak Vermeulen

Lukraak posters plakken

Heeft u dat ook? Dat gevoel van "moet dat nu op deze manier?" Dan heb ik het over het lukraak plakken van posters met uiteenlopende reclame. Op muren, kasten, pilaren van viaducten, tunnelwanden, skatebaan enzovoorts.
Mensen spreken wel eens in negatieve zin over hun woonomgeving. Verrommeling van de openbare ruimte is aan de orde van de dag. Ik hoor dan wel eens dat de gemeente maar eens beter op moet ruimen. Is dat wel zo? Begint het niet bij de veroorzakers van de troep op straat?

Plak legaal

Onlangs nog werd er weer ongelimiteerd geplakt in Souburg en omgeving. Kratjes bier werden aangeboden, gekoeld en thuisbezorgd. Het waren hele grote posters! Ik heb bij de gemeente hiervoor aandacht gevraagd. Ik hoop dat er wat aan gedaan wordt, want het is gewoon schandalig.
Van bier tot popconcert, plak legaal en met verstand! De gemeente kan de 'plakkers' met de vergunning helpen.

Raadslid Sjaak Vermeulen, PSR
E-mail: jlver@zeelandnet.nl