Raadscolumn 23 december 2019, Geoffrey Sips - LPV

Gepubliceerd op 23 december 2019
Geoffrey Sips

Op naar Twintig Twintig!

Het jaar 2019 zit er bijna op. De laatste raadsvergadering van 2019 is geweest en Vlissingen maakt zich op voor de feestdagen, en terecht. Het wordt namelijk een steeds groter 'feest' in de gemeente Vlissingen.
De bouw van huizen op Claverveld en het Scheldekwartier en de 'nieuwe' toegang van Vlissingen, zijn daar duidelijke voorbeelden van. De Lokale Partij Vlissingen kijkt graag met jullie terug op een mooi 2019 en heeft nu al zin in 2020.

Werk aan de winkel

Er is namelijk nog meer werk aan de winkel in de gemeente Vlissingen, we zijn nog niet klaar. Daarom zijn wij benieuwd naar jullie mening.
Hebben jullie nog idee├źn of hebben wij in 2019 iets over het hoofd gezien dat volgens jullie zeker in 2020 opgepakt moet worden? Laat het ons weten. Per e-mail, Facebook of Instagram. Voor nu, fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Raadslid Geoffrey Sips, LPV
E-mail: geoffreysips@gmail.com