Raadscolumn 19 februari 2020, Josephine Elliott - D66

Gepubliceerd op 18 februari 2020
Josephine Elliott

Vlissingen van ons

Vlissingen is niet van de gemeente, en ook niet van de regering. Vlissingen is van ons! Wij beslissen wie er namens ons de besluiten neemt (de gemeenteraad), wij kunnen zelf zorgen voor onze omgeving, voor een fijne sfeer, aandacht voor elkaar, natuur, sport en activiteiten.
Bij de invoering van de Omgevingswet krijgen wij, de inwoners, nog meer invloed op onze omgeving. Wat is goed, wat kan beter?

Leefbaarheid

Gelukkig zijn er al veel initiatieven om de leefbaarheid te bewaren. Zo had Theater de Verwachting in Ritthem nieuwe stoelen nodig. Diverse mensen, organisaties en bedrijven deden een duit in het zakje en onlangs was de feestelijke opening! D66 Vlissingen heeft ook een stoel gesponsord, zoals we eerder hebben bijgedragen aan de muurschildering bij de Aldi in de stad. Omdat wij cultuur, zelfredzaamheid en leefbaarheid hoog in het vaandel dragen en omdat Vlissingen van ons allemaal is.
Want de gemeente, dat bent u!

Raadslid Josephine Elliott, D66
E-mail: elliott.hilverdink@gmail.com