Raadscolumn 26 februari 2020, Kris van Wezel - 50PLUS

Gepubliceerd op 25 februari 2020
Kris van Wezel

In een half jaar kan er veel gebeuren

Eén keer per half jaar een raadscolumn schrijven terwijl je zoveel wil zeggen.

Onbehoorlijk bestuur

De mariniers komen niet naar onze mooie stad ondanks harde contracten! Tegen Zeeland en Vlissingen werd er door de rijksoverheid gelogen! Een staaltje onbehoorlijk bestuur. De CdK, de burgemeester en onze wethouder hebben prima werk geleverd, maar tegen liegen en bedriegen is niemand opgewassen! Hoe kan democratie werken als een minister en staatssecretaris zo handelen? Als zij de staten en de raad niet serieus nemen, dan blijft er weinig over van onze democratie!

Roeien met de riemen die we hebben

Het Vlissingen heeft al eerder geleden: bijvoorbeeld bij de aankoop van het Scheldekwartier, de tekorten op de Wmo/Jeugdwet. Vele 10-tallen miljoenen zijn ons door de neus geboord. En de raad en het college mogen het oplossen!
Maar we moeten roeien met de riemen die we hebben en er zal flink gecompenseerd moeten worden! Wie weet hoe we er over een paar maanden bij zitten!

Raadslid Kris van Wezel, 50PLUS
E-mail: krisvanwezel@zeelandnet.nl