Raadscolumn 1 juli 2020, Geoffrey Sips - LPV

Gepubliceerd op 30 juni 2020
Geoffrey Sips

Veiligheid of onveiligheid, tijd voor moties!

Lokale Partij Vlissingen is continu bezig met deze mooie gemeente en de veiligheid en onveiligheid in deze gemeente.
Wij zijn nog niet helemaal tevreden. Daarom dienen wij met de coalitie een aantal moties in die het onveilige gevoel veiliger moeten maken.

Veilig Vlissingen

Wij dragen op deze manier ons steentje bij aan een veiliger Vlissingen. U kunt zelf natuurlijk hieraan ook een steentje bijdragen. Hoe? Door lid te worden van de Lokale Partij Vlissingen en mee te praten. Interesse? Stuur een mail of bezoek een raadsvergadering (zodra dat weer is toegestaan) en vergeet onze sociale media niet te volgen. We zullen de moties ook op onze sociale media plaatsen.
Wij zijn natuurlijk niet alleen maar bezig met veiligheid. Ook voor andere onderwerpen zijn wij bereikbaar. Vragen? Laat het ons weten! #LPV, Voor Vlissingen.

Raadslid Geoffrey Sips, LPV
E-mail: geoffreysips@gmail.com