Raadscolumn 2 september 2020, Kris van Wezel - 50PLUS

Gepubliceerd op 1 september 2020
Kris van Wezel

De Boulevard is er voor iedereen!

De afgelopen weken is er veel te doen geweest over de onrust op de Boulevard. Jongeren veroorzaakten overlast, waardoor de veiligheid in het geding was. De Boulevard werd afgesloten voor het verkeer, omdat alle mensen de 1,5 meter afstand moeten kunnen naleven. Kortom veiligheid boven alles.
De politie was weinig zichtbaar, maar daar heeft de gemeente niets over te zeggen!

Leefbaar

Het initiatief van de terraseigenaar om camera’s op te hangen en beveiligers in te huren, hielp en de overlast van de jongeren is voorlopig weg. De drukte op de Boulevard is voorbij. Dus mag er in het weekend weer over gereden worden.
Als alles maar geen opmaat was om de Boele af te sluiten en wandelgebied te maken! Vele Vlissingers zijn tegen! Bewoners wisten waar ze gingen wonen en er zijn meer straten te vinden om af te sluiten. Misschien moeten bewoners zelf ook wat doen om de Boulevard leefbaar te houden!

Raadslid Kris van Wezel, 50PLUS
E-mail: krisvanwezel@zeelandnet.nl