Raadscolumn 3 maart 2021, Linda Worm - PSR

Gepubliceerd op 2 maart 2021
Linda Worm

Digitale mening of bestuurder

Iedereen heeft een mening, met de digitale wereld waarin we leven en door de pandemie versterkte digitale snelweg worden meningen steeds sneller digitaal verspreid.
Het verschil tussen feiten en meningen lijkt hierdoor steeds vaker te verdwijnen.
Ingewikkeld voor diegenen die proberen met hun kritische mening een constructieve oplossing te bedenken binnen de wetten en regelgeving die we in Nederland tot onze beschikking hebben. Het is makkelijk om een mening op social media te plaatsen zonder oplossing.

Wetten en regels

In de gemeenteraad zijn we gehouden aan Europese, landelijke, provinciale en gemeentelijke wetten en regels. Als gekozen raadslid kan je je mening geven en meebeslissen op gemeenteniveau. Ervaar hoe complex het is om tot een meerderheid te komen binnen de gemeenteraad van 27 personen. Wat zou u besluiten?
Ik roep u allen op om op een raadszetel te gaan zitten, stel u verkiesbaar tijdens de gemeenteraadsverkiezing van maart 2022.

Raadslid Linda Worm, PSR
E-mail: Linda_worm@hotmail.com