Raadscolumn 31 maart 2021, Priscilla Kuipers - SP

Gepubliceerd op 30 maart 2021
Priscilla Kuipers

Een SP-paraplu in de harde wetten-regen

Het afgelopen jaar is mede door de SP aan het licht gebracht, hoe en dat mensen in Nederland getroffen kunnen worden door de hardheid van de wetten en regels.

Meldpunt en moties SP

Wij hebben een meldpunt opgezet voor mensen die tegen problemen aanlopen bij hun bijstandsuitkering. Ook hebben we in de Vlissingse gemeenteraad de moties ‘vrij te laten bedrag’ en ‘kwijtschelden belastingschulden slachtoffers toeslagen’ ingediend. De eerste is al met een meerderheid aangenomen in onze raad, waardoor de Walcherse bijstandsgerechtigden nu het dubbele aan (liefdevolle)giften mogen ontvangen.
Mocht u als burger tegen problemen met de gemeente of overheid aanlopen, schroomt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van de SP helpen u graag door de (bureaucratie)bomen het bos weer te vinden!

Raadslid Priscilla Kuipers, SP Vlissingen
E-mail: priscilla_kuipers@hotmail.com