Raadscolumn 7 april 2021, Pim Kraan - POV

Gepubliceerd op 6 april 2021
Pim Kraan

Draagvlak?

De verstandhouding in de gemeenteraad is slecht, nimmer was de onderlinge afstand zo groot. Aan het pluche plakkende partijen hanteren het conflictmodel: alles wordt tot conflict vertaald en voorstellen met ijzeren hand erdoor gejaagd.
Erger is de grote afstand tot u, de Vlissingers.

Bestuurlijk vermogen

Men heeft niets geleerd van debacles als het Nollebos, de stranden of het Arsenaalgebied. Het ontbreekt aan bestuurlijk vermogen om echt iets te doen aan het wegkwijnende centrum, de overlast in wijken en op de Boulevards.
Door het plompverloren dumpen van plannen voor arbeidsmigrantenhuisvesting en daarbij de belangen van de bewoners negerend, laat deze coalitie wéér zien geen band met onze inwoners te hebben. Een nieuw conflict is weer geboren.

Burger voorop

De POV zet de burger voorop, niet het grote geld. Wij gaan uit van draagvlak, begrip en overleg. En niet doordouwen tegen de inwoners in. Dat dragen wij uit: in de wijk, stad, Boulevards en de Gemeenteraad.

Raadslid Pim Kraan, POV
E-mail: pimkraansr@gmail.com