Raadscolumn 16 juni 2021, Coen van Dalen - CU

Gepubliceerd op 15 juni 2021
Coen van Dalen

De tijd gaat sneller als je denkt

Bijna 4 raadstermijnen als volksvertegenwoordiger in de Gemeenteraad. Na maart 2022 ben ik niet meer beschikbaar voor de ChristenUnie. 3 termijnen is de regel binnen de CU. Ik ben dankbaar dat ik nog een extra termijn door mocht gaan.

Werk aan de winkel

Maar het is nog geen maart 2022, er is nog veel werk aan de winkel. Er liggen nog een paar moeilijke dossiers. Zoals onder andere het Nollebos, arbeidsmigranten huisvesting, Spuikom, Boulevards en de machinefabriek.
Ik hoop dat we elkaar als raad kunnen vinden in de juiste beslissingen. In het belang van alle inwoners, en laten we de zwijgende meerderheid niet vergeten, naast het tromgeroffel. Ze zijn alle 2 hard nodig.

Voor elkaar en met elkaar

Samen bouwen aan de stad, "voor elkaar en met elkaar" leefbaarheid creĆ«ren voor alle inwoners van de stad en de dorpen. En waar plaats is voor iedereen om te leven van uit zijn waarde en overtuiging.

Raadslid Coen van Dalen, ChristenUnie
E-mail: raadslid.cvandalen@gmail.com