Raadscolumn 27 oktober 2021, Rijnco-Jan Suurmond, PSR

Gepubliceerd op 28 oktober 2021
Raadslid Rijnco-Jan Suurmond

Wind in de Zeilen!

Mijn laatste column van deze raadsperiode. Nog vijf maanden en u/jullie gaan een nieuwe gemeenteraad kiezen.

Onze gemeente heeft op veel terreinen de wind vol in de zeilen. De snelheid van de ontwikkelingen van ons eerdere hoofdpijndossier Scheldekwartier. Maar zeker ook bouwprojecten in Souburg: aan de Kromwegesingel wonen en dagbesteding voor Philadelphia inclusief Hof Kromwege. Het ouderinitiatief Gewoon Wonen aan de Molenweg, Souburg-Noord en Hofstede Vlugtenburg met herenhuis, gracht en oprijlaan. Als laatste de nieuwbouw van een woonzorgcentrum aan het Oranjeplein.

Daar bovenop worden twee nieuwe scholen en een gymzaal gebouwd en een appartementencomplex aan de Vlissingsestraat. Werk in uitvoering!

Naast deze positieve berichten blijven er zorgen over onze financiële positie. We gaan de goede kant op, maar hebben nog een lange weg te gaan. Ook Jeugd en WMO blijven de aandacht vragen. Maar ook voor deze onderwerpen wind in de zeilen moeten we koersvast blijven. Ook de komende raadsperiode!

Rijnco-Jan Suurmond

Partij Souburg-Ritthem