Raadscolumn, 14 december 2021, Rijnco-Jan Suurmond, PSR

Gepubliceerd op 14 december 2021
Foto van raadslid Rijnco-Jan Suurmond

STEM 16 MAART 2022 PARTIJ SOUBURG-RITTHEM!

Mijn laatste column! De Algemene Ledenvergadering van Partij Souburg-Ritthem moest door Covid-19 regels worden afgelast. De leden van Partij Souburg-Ritthem stellen door schriftelijk akkoord de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 vast. U/jullie kunt mijn naam niet meer op de lijst vinden. Nee, ik heb bewust de keus gemaakt om geen “lijstduwer” te worden. Want die positie bestaat niet in de Kieswet. Na twintig jaar politiek (2002-2022) is het goed om afscheid te nemen. Ruimte voor vernieuwing. Na twintig jaar ziel en zaligheid in het politieke werk te hebben gestoken is er tijd voor andere zaken.

Ik wens al onze inwoners in Oost- en West-Souburg, Ritthem, Groot-Abeele en Vlissingen een gemeente met een stabiele koers richting goed wonen, een prettige leefomgeving, veel bedrijvigheid en vooral veiligheid en gezondheid.

Ik stem 16 maart 2022 op Partij Souburg-Ritthem! Een partij met een stabiele en robuuste koers u/jullie toch ook?!

Rijnco-Jan Suurmond

Mobiel: 06 – 23 59 77 47