Raadscolumn, 20 december 2021, Angélique Duijndam, LD

Gepubliceerd op 20 december 2021
foto van raadslid Angélique Duijndam

Bestemming toekomst

Bijna het einde van het jaar… Bijna het einde van een 4jarig periode waarin we mee mochten denken, mee mochten praten. Leren over de gemeente, over de behoeften, wensen van haar inwoners. Lijst Duijndam gaat verder als Bestemming Vlissingen. Een nieuwe naam die meer zegt over het waarom van de wens om nog 4 jaar mee te draaien. De reis van de politiek draait om de bestemming en dat is Vlissingen en de wens om haar tot een plek te maken waar men graag naartoe gaat en graag wilt verblijven. Een bestemming die thuis is voor allen. Waar willen we voor gaan, waar willen we voor staan, het verkiezingsprogramma is geschreven en mag straks gedeeld worden. Nieuwsgierig er naar? Neem contact met ons op en we gaan graag het gesprek met u / je aan! Fijne feestdagen en een veilig oud op nieuw! Tot in 2022, we gaan ervoor!

Angélique Duijndam

Lijst Duijndam