Raadscolumn 7 december 2021, Geoffrey Sips, LPV

Gepubliceerd op 7 december 2021
Foto van raadslid Geoffrey Sips

De eindsprint

De jaarwisseling is in zicht en de gemeenteraadsverkiezingen komen ook snel dichterbij. Je zou kunnen zeggen, een dubbele eindsprint!
En zo voelt het ook, volle raadsagenda’s met op 9 december de laatste besluitenraad van dit jaar. Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tijd om terug te blikken is er nog niet. We kijken vooruit en zien Vlissingen ongelofelijk hard veranderen. Bouwkranen sieren tijdelijk de skyline van Vlissingen, de herinrichting van de Lange Zelke is bijna afgerond en eerlijk is eerlijk, je herkent het bijna niet meer.
Tussen dit alles door moeten we helaas opmerken dat we nog niet van de corona-crisis af zijn. De gemeenteraad vergadert weer digitaal en boodschappen doen we weer met een mondkapje op. We hopen dat rond de feestdagen weer wat meer vrijheid mogelijk is en dan kunnen terugkijken op een mooi jaar voor de gemeente Vlissingen!

Voor nu, blijf gezond.

Geoffrey Sips