Raadscolumn, 24 januari 2022, Priscilla Kuipers, SP

Gepubliceerd op 24 januari 2022
Priscilla Kuipers

Verder bouwen aan sociale vooruitgang!

Nog twee maanden en dan hebben we weer gemeenteraadsverkiezingen. Vier jaar geleden kwam ik als onervaren, maar gedreven raadslid in de gemeenteraad van Vlissingen en heb ik veel geleerd over en van Vlissingen en haar inwoners. Ik heb ervaren waar de kracht van Vlissingen ligt, maar ook waar de valkuilen liggen. Ik ben er trots op dat ik als lijsttrekker van de SP weer mee mag doen aan deze verkiezingen. De komende vier jaar wil ik er verder aan werken dat Vlissingen een sociale, leefbare en een gezonde en toegankelijke stad blijft.

Iedere inwoner heeft recht op goede zorg en een goede woning. Daar willen wij als SP samen met u voor zorgen! Ik heb ervaren dat iedereen zomaar in de problemen kan komen.

Helpt u ons mee door te blijven aangeven waar er hulp van de SP nodig is? Dan strijden wij samen voor een oplossing.

Priscilla Kuipers

Fractievoorzitter SP