Raadscolumn, 1 februari 2022, Pim Kraan, POV

Gepubliceerd op 1 februari 2022
Foto van Raadslid Pim Kraan

Géén vage beloftes maar harde actie!

De POV heeft voor de komende 4 jaar een programma opgesteld dat geschreven is vanuit uw kern, dorp, wijk of straat. Want als er iets bij de POV voorop staat is het de leefbaarheid van uw woonomgeving. En die wordt bedreigd. Door plannen waar u niet om heeft gevraagd én waar u niet op zit te wachten. Die in een achterkamertje zijn bedacht en via oneigenlijke procedures zoals “tijdelijk” de buurt door de strot wordt geduwd. Of plannen in het Arsenaalgebied die gekoppeld werden aan ontwikkelingen in de Spuikom zodat niemand meer weet wat er gaat gebeuren. En door overlast, straatraces en criminaliteit. De POV heeft ruim 150 actiepunten opgesteld die de leidraad vormen voor het bestuur van deze gemeente. Van toegang tot hulp, regulering van de woningmarkt tot een adequaat verkeers- en parkeerbeleid. Lees het op www.povlissingen.nl en stem ook op uw sterke lokale partij: de POV!

Pim Kraan

POV perspectief op Vlissingen